През последната над година Селин Дион отмени не само всичките си

...
През последната над година Селин Дион отмени не само всичките си
Коментари Харесай

Селин Дион след диагнозата - за първи път пред публика

През последната над година Селин Дион анулира освен всичките си концерти и участия, само че и безусловно изчезна от полезрението на медиите.
 Селин Дион година след диагнозата синдром на скованата персона - какво е положението на певицата
Тревожни вести за положението на Селин Дион

Какво разкри сестрата на певицата

Всичко това поради неврологичното заболяване - синдром на скованата персона, с което бе диагностицирана изпълнителката на " My Heart Will Go On ". След месеци отсъствие тя реши да се появи на обществено място за първи път точно на сцената на премиите Грами.

Разбира се, Селин Дион не извърши никоя от песните си, само че пък на нея се падна достойнството да разгласи спечелилия в категорията за най-хубав албум на годината - Тейлър Суифт.

" Тези, които са били задоволително благословени да бъдат тук на премиите Грами, в никакъв случай не би трябвало да одобряват за даденост голямата обич и наслада, които музиката носи в живота ни и на хората по света ", сподели Селин Дион от сцената на  в Лос Анджелис, написа NME.
 Снимка 652141

Самата Селин Дион е печелила Грами за най-хубав албум през 1997 година за Falling Into You. За последно изпълнителката взе статуетка от церемонията през 1999 година за " My Heart Will Go On ". Тейлър Суифт, която завоюва за рекорден четвърти път категорията за албум на годината, обаче си навлече гнева на някои хора в обществените мрежи.

???? Best believe is a four-time Album Of The Year winner:
— Recording Academy /
Според Time, те негодуват против отношението, което Суифт е посочила, откакто завоюва премията. Бе явно какъв брой разчувствана е тя и прегръщаше всички на сцената, само че някак подмина Селин Дион, която ѝ връчи премията. Тези, които недоволстват, акцентират, че е неуважително от страна на Тейлър Суифт нито да я поздрави, нито даже да я огледа в очите.
 Джесика Маклейн - съученичката на Тейлър Суифт, която твърди, че певицата е
Наистина ли Тейлър Суифт е " злобна кучка "

Какво още разкрива дамата за ученическия живот на звездата

Някои даже вършат паралел с отношението на Майли Сайръс към Марая Кери. Сайръс завоюва първата си премия Грами и когато я получи от Кери, тя освен замени няколко думи с нея, само че и я помоли да остане с нея на сцената.

" Бях попаднала в огромно задръстване и мислех, че ще пропусна този миг. И можех да пропусна премията, само че не и Марая Кери ", съобщи Майли Сайръс от сцената.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР